Vergoedingen combineren


Een werkgever kan een forfaitaire kilometervergoeding toekennen aan zijn personeelsleden die voor beroepsverplaatsingen gebruik maken van hun eigen auto, motorfiets of bromfiets. Vanaf 1 juli 2018 is een nieuw bedrag van toepassing dat, voor het tweede jaar op rij, stijgt.

De vergoedingen die een werkgever toekent aan zijn werknemers voor het gebruik van een auto, motorfiets of bromfiets voor dienstreizen, zijn een niet-belastbare terugbetaling van eigen kosten van de werkgever. Voorwaarde is wel dat zij niet meer bedragen dan de gelijkaardige vergoedingen die de staat aan zijn personeel toekent.

Het volgende bedrag is van toepassing vanaf 1 juli 2018 tot en met 30 juni 2019 (onder voorbehoud van bevestiging door de FOD Financiën): € 0,3573/km. Het is een stijging in vergelijking met het bedrag dat van toepassing is voor de periode van 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2018: € 0,3460/km.
Tarieven neerlegging


De tarieven voor de publicatie van vzw-jaarrekeningen bij de NBB bedragen (excl. 21% BTW) vanaf 27/11/2017 respectievelijk:


Gestructureerd databestand

Via het internet in de vorm van een gestructureerd databestand (XBRL-bestand).

  • volledig of verkort model : 68,90 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

PDF-bestand

Via het internet in de vorm van een PDF-bestand.

  • volledig, verkort of ander model : 122,50 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

Op papier

Via de post op papier.

  • volledig, verkort of ander model : 128,40 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

Bronnen:


Ontvang DKPA updates

Bezorg ons je emailadres en wij houden je op de hoogte bij nieuwe updates.

Handige tools

TeamViewer is de ideale tool om via internet gratis toegang te geven tot je eigen bureaublad. Geen installatie noch adminrechten op de doelcomputer vereist.

Volg ons op Facebook

Onze dienstverlening

U kan op diverse manieren gebruik maken van onze dienstverlening.


All in one : Wij nemen uw boekhouding over volgens de voor u meest optimale methode. Dit systeem gebeurt door gezamenlijk overleg. Verder verzorgen wij de opmaak van alle officiële documenten en staan steeds ter beschikking voor advies en overleg. Rapporteren gebeurt op gezette tijdstippen, uitgebreid en in mensentaal.


Online samenwerking : Het is perfect mogelijk om via een beveiligde internetverbinding samen aan een dossier te werken. U stelt bijvoorbeeld uw verkoopfacturen zelf op in het boekhoudpakket, of u verzorgt zelf de input van de kas, de inkomende en uitgaande facturen... Wij behandelen de lonen en financiële rekeningen.


Meer weten? Bekijk ons aanbod...

Ga naar boven