Tarieven neerlegging


De tarieven voor de publicatie van vzw-jaarrekeningen bij de NBB bedragen (excl. 21% BTW) vanaf 27/11/2017 respectievelijk:


Gestructureerd databestand

Via het internet in de vorm van een gestructureerd databestand (XBRL-bestand).

  • volledig of verkort model : 68,90 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

PDF-bestand

Via het internet in de vorm van een PDF-bestand.

  • volledig, verkort of ander model : 122,50 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

Op papier

Via de post op papier.

  • volledig, verkort of ander model : 128,40 EUR
  • verbeterde neerlegging : 65,50 EUR

Bronnen:


Forfaitaire onkostenvergoeding vrijwilligers


Zolang per vrijwilliger de onderstaande grenzen niet overschreden worden, zijn de forfaitaire onkosten-vergoedingen niet belastbaar en niet onderworpen aan RSZ.


Hogere vrijwilligersvergoedingen vanaf 1 januari 2018

Vanaf 1 januari kunnen vrijwilligers rekenen op een iets hogere vergoeding voor hun geleverde prestaties. De grensbedragen worden lichtjes verhoogd, naar een maximum van 34,03 EUR per dag en 1.361,23 EUR per jaar. In 2017 was dit nog maximum 33,36 EUR per dag en maximum 1.334,55 EUR per jaar.

Als met deze forfait wordt gewerkt, dan kunnen vervoerskosten bijkomend terugbetaald worden. Het maximum is 2000 km vervoerskosten per jaar: voor de eigen auto: maximum 0,3460 euro per kilometer. Dit bedrag (kilometerkost auto) geldt vanaf 1 juli 2017 en blijft van toepassing tot 30 juni 2018.
Ontvang DKPA updates

Bezorg ons je emailadres en wij houden je op de hoogte bij nieuwe updates.

Handige tools

TeamViewer is de ideale tool om via internet gratis toegang te geven tot je eigen bureaublad. Geen installatie noch adminrechten op de doelcomputer vereist.

Volg ons op Facebook

Onze dienstverlening

U kan op diverse manieren gebruik maken van onze dienstverlening.


All in one : Wij nemen uw boekhouding over volgens de voor u meest optimale methode. Dit systeem gebeurt door gezamenlijk overleg. Verder verzorgen wij de opmaak van alle officiƫle documenten en staan steeds ter beschikking voor advies en overleg. Rapporteren gebeurt op gezette tijdstippen, uitgebreid en in mensentaal.


Online samenwerking : Het is perfect mogelijk om via een beveiligde internetverbinding samen aan een dossier te werken. U stelt bijvoorbeeld uw verkoopfacturen zelf op in het boekhoudpakket, of u verzorgt zelf de input van de kas, de inkomende en uitgaande facturen... Wij behandelen de lonen en financiƫle rekeningen.


Meer weten? Bekijk ons aanbod...

Ga naar boven